Pokoli rossz cím egy jó filmnek

Ma lesz a Wonder Boys (meghozza reklam nelkul m1), szerintem baromi jo ez a film, legalabbis azok koze tartozott, amit vegig tudtam nezni abban az idoszakomban, amikor szinte minden filmet 2 reszletben neztem meg.

Micheal Douglas eleg jol jatsza a szorakozott írot, akinek volt 1 nagy dobasa, es ezen mű miatt meg Katie Holmes is raizgult, de aztan elkezdett irni egy konyvet ami mar 2000 oldal vagy mennyi, es meg mindig nincs vege. Aztan ottvan meg Tobey “pokember” Maguire, aki nem annyira jo, de meg o is elmegy. Szoval a Tobey altal jatszott srac jo iro, csak hat kicsit fura, es Michael segit neki megtalalni az utat, ha jol emlekszem. Igy a mult kodebe vesze en 7/10-re pontozom a filmet, es az ajanlott kategoriaba tuszkolnam.

Aki viszont a Pokoli Hétvége cím helyett nem tudott jobbat kitalalni, azt le kene loni, hisz ez a Pokoli dolog olyan nagyon atlag thrilleresen hangzik. En pont emiatt kerultem a filmet hosszu ideig, de aztan szerencsere valami ujsaghoz olcson adtak, es ugy vegul megis megneztem.

human
írta
2005. 03. 12. 14:23
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.