Tragédia

Jennifer Garner egy botot tart maga elé és komolyan néz
Ha jot akartok, akkor az Elektrat olyan messzire kerulitek majd a hazai bemutatoja utan amennyire csak lehetseges. Ennyire rossz kepregenyfeldolgozast, akciofilmet akarmit, sajnos nem ritkan latni, mert egyre tobb az ilyen szemet. Korhatar 14 ev itthon, semmi vér, bena bunyok stb… Teljesen elment az eletkedvem is, na nem mintha nagy csalodas lenne, mivel ilyesmire szamitottam, dehat ez kb a penge 3-mal egyszinten a fold alatt van minosegileg. Es meg sok feszes borcucc sincs 3/10. Igen, tobb mint az emlitett harmadik resznek, de azert Garner szebb mint az a ket csunya no a masikban.

Kicsit durvan bukta a film Peznugyileg, na persze ezt behozzak ide is majdnem rogton, 3-4 honap csuszassal. Szoval ezt ertem bukta alatt: Nyitóhétvége Amerikában, $14,792,335 ami gyászos, és mindezt úgy, hogy 3,203 vásznon vetítették.

Amugy a rendezo elozo filmje nekem bizony tetszett latvanyilag, most a Tűz Birodalmarol beszelek, amiben sarkanyok leptek el a foldet, de megmentik bla bla. Ha jol lattam leadja a valamelyik kereskedelmi Tv de nem fogom ajanlani oket mar, _ne_ nezzetek meg rajtuk, ezutan amit egy Lethal Weapon 2-vel muveltek..

human
írta
2005. 03. 22. 11:25
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.