The Machinist

Christian Bale látható
The Machinist az iden latottak toplistajara felkerult rogton a Station Agent melle. Valami eszmeletlen kiraly ez a film. 9/10. Christian Bale meg amugy is egy szineszisten szerintem, aki ezert a szerepert kepes volt 30 kilot leadni, es igy kb nagyon megrongalni a testet, mivel nem letezik, hogy valaki ilyen csontra lefogyjon karos hatas nelkul.

A film torteneterol nem igazan akarnek akarcsak egy icipicit is elarulni, ellenben a latvanyvilagrol igen. Legalabbis annyit, hogy a sok szuron ateresztett, szinek szempontjabol betompitott kep nagyon nagyon jo, de hat ezt eddig is tudtuk. Nameg a visszafogott zene is elegge el van talalva.

A rendezonek utananezve imdbn mar nem is lep meg, hogy a 3 legjobbnak tartott sorozat kozul kettonek mar rendezett egy-egy reszt.

human
írta
2005. 03. 23. 17:20
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “The Machinist” bejegyzéshez

  1. Hát ez felment a top20-as listámra. Sajna csak most néztem meg, de áh…. Ez egy akkora film, hogy iszonyat. Felteszem a memento mellé a képzeletbeli polcomon. Mondjuk ez lassabb.
    Amugy alvós filmnek tettem be, mert rátaláltam a régi meg nem nézett, de kiirt filmek között, mondván, kell valami amin bealszok.. Lofaszt tudtam elaludni. Még reggel is bambulva néztem ki a fejemből hogy milyen jo film volt..
    Csak ajánlani tudom.
    És ahogy te mondtad, Cristian Bale előtt meg le a kalappal. Először asztem csak én vagyok hülye, vagy valami, meg hogy késő este van, de aztan láttam..PFFFFFFFFF
    Pont Bale, akinek amugy olyan teste van hogy rajzolni sem tudnék szebbet, erremeg egy filmért lefogy CSONTIG. O_o

  2. Nem emlékszem már, hogy mióta olvasom ezt a blogot, de asszem ezt a filmet innen ismerem. Anno is tetszett, meg most is hogy megvettem a DVD-t. Gondoltam megnézem mit írt anno a “maestro” róla;)
    Súlyos.

  3. ATYA ÚR ISTEN, v OMG. na ez egy FILM! kb 20 perce lett vége, de még most is csak pislogok. ez mellbebaszott keményen! Christian Bale meg egy UFO! -letérdelős, istenítő szmájli-

  4. Marha jó ez a film, még tavaly láttam talán a Hálozat TV-n és már akkor megfogott, most meg megszereztem dvd-n és mégjobb, fölleg azért mert az elejétől láttam megszakittások (!) nélkül:D
    Ezt a filmet csak ajánlani lehet.

  5. Most néztem meg talán négy perce sincs. NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON állat. Még egyszer régen kikölcsönöztük DVD-n, akkor én nem néztem meg, csak az elejét láttam. Aztán elfelejtettem és most amikor volt nemrég a Christian Bale-es post. Akkor ott láttam, hogy “The Machinist”. Ésígy mondom “Bazdmeg ez az a film!” Elolvastam róla ezt a postot, mondom ha valami 9/10-es a filmbuzin, (szerintem 10/10 is jár neki) akkor az csak nem lehet olyan rossz. És letöltöttem, és megnéztem, és.. nem is rossz. Konkrétan NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON állat, ahogy már írtam is. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.