Melegítő

Melegítő / Queer Eye for the Straight Guy (Viasat3 Szombat 15:30) – Azt hiszem elég sokan hallottak már erről a sorozatról. Amikor még csak reklámozták, apám kijelentette, hogy ezt nem nézi, mert a címe alapján meleggé akarja tenni az embereket.

Öt homo srác elmegy egy olyan csávóhoz, akire már ráfér egy kis firmware frissítés, és teljesen átalakítják. Közben olyanok hangzanak el, mint: “ilyen cipőket autóbaleset után lehet találni” vagy a falon lévő kitömött állatokra: “mi ez, a szomszéd kutyája?”. Miután kipakolták a lakást, elviszik az illetőt, és teljesen új ruhákat és bútorokat vesznek neki. Az sosem derült ki számomra, hogy a TV fizeti-e. A hosszúhajú, szakállas ősembert teljesen megnyírták. Ha az elötte és utána képet egymásmellett látnám, sosem mondanám, hogy ugyanaz az ember. Miután felújították az embert, éles tesztnek vetik alá. Például a bulifób srácot megtanították táncolni, és el kellett vinnie discoba a barátnőjét.

Az öt srác közül az egyikről lesír hogy meleg, a többi az eladhatná magát heteronak is. A sorozat sikerére való tekintettel el fog készülni a női változat is: Queer Eye for the Straight Girl. Végülis egész szórakoztató egy darabig.

ezagyerek
írta
2005. 04. 02. 16:26
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.