Consantine

Keanu hatulrol mutatva amin a pokol sivar foldjen setalgat
Hat ez a Constantine nem valoszinu, hogy kultikus lesz (imdb link). Egyreszt Keanu gyereknek csak ritkan all jol ebben a filmben az akciosztarsag, masreszt nem tud vaganyan cigizni, harmadreszt NEM kell sulykolni. Ezt a harmadikat foleg megtanulhatnak mar odakinn, eleg mutatni a tüdőt, nem kell a cigisdobozon a feliratot, hogy tudorakot es korai halalt okozhat.. Nem kell az olyasmi sem, hogy elmond egyszer az egyik szereplo valami mondatot, es amikor az a mondat alapjan jon ra valamire 30 perccel kesobb akkor hangosan elismetli ujra, hogy ertse a hulye nezo is.

Masreszt meg mutassatok a brutalitast, nem kell a gyerekmese egy gyilkolos cinikus mondatokkal teli filmbe. Foleg, hogy a latvany szerintem odabaszos, de tenyleg. Csak emiatt lett 6/10 a film, es latvany maniakusoknak (jelen!) egyszer vasznon mindenkepp kategoria. Szoval nem diznit akarunk a kultikus adultkepregenyekbol.

Es akkor most a mozi, westend majdnem telthaz es erre HALKan adjak, falat kaparom, amellett 3 olyan buta (bar szep lany) ult mellettem, hogy az kesz. Pici képi hirtelenseg es maris “hűha”, meg “jaj”, meg amikor volt naaagyon gyenge ilyesztes akkor is rogton meg kellett beszelniuk, meg smsiras is befigyelt. Ezeket a bunkokat termesztik valahol, vagy van valami iskola ahol a bunkosagot tanitjak?
Az hogy amerikaban miert R a besorolasa, cseszlovakiaban meg 12 eves kortol (nalunk is olyna karikat mutattak) azt nem fogom fel. Tenyleg volt jelenet ahol elfordult a kamera a durva resztol, hogy ne kapjon olyan magas besorolast.

human
írta
2005. 04. 11. 22:41
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.