Hostage

Gyerekek, a Hostage egy baromi feszes thriller. 7/10 meg ilyenek. Meg ugy is, hogy a film utolso harmada eleg gyengere sikerult, onnantol, hogy behatolnak es felgyujtanak. Az elmebeteg csavo kicsit rossz es nagyon elcsepelt, a masik 2 tuszejto testversrac sokat benazik, de nem baj, mert mindezekert karpotol minket a tobbi, meg Bruce, aki megint nagyon kemeny meg minden. Azert kicsit durva amikor feltunik a ‘valami ismeretlen komoly bunbanda’, nagyon profin nyomjak, es eleg jo hangot valasztottak a gonoszok szerepere, sot, nagyon jot.

Neha mondjuk olyan erzesem volt, mintha tobbet akartak volna kihozni a filmbol, pl amikor az elejen telefonal az a valaki es csak a kezet meg a rajta levo orat latjuk az tok olyan sablonjelenetnek tunt, hogy ennek majd kesobb meg ertelme lesz vagy valami. Meg amikor a 2 dvdtok van, az is olyannak tunt, hogy majd atadja az egyiket es a masikban lesz a josag. Mivel ezeket nem hasznaltak ki, azt gondolhatnank, hogy huha, biztos komolyabb huzasokat valasztottak ezek helyett, de sajnos nem. Na majd meglatjatok ha valaha Mo is megkapja a filmet.

Persze az is lehet, hogy azert adtam neki ilyen magas pontszamot mert nagyon nem vagyunk ellatva ilyesfajta thrillerekkel es amugy 5.5/10 lenne vagy ilyesmi, dehat nem vagyunk ellatva tenyleg.

human
írta
2005. 04. 24. 18:31
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.