Hangyafoci avagy a Fehér Zaj

A film, szoval a film jobb lett volna ha itthon nezem, mert a mellettem egy oran at popkornt zabalo csavo nagyon idegesitett. Hiaba rajongok a nagy vaszonert, a jo hangert, egyre kevesbe van kedvem moziba menni filmbuzi letemre.

Na jo, akkor most tullepek a mellettem ulon es inkabb ugy irok a filmrol. Egyreszt a foszereplo csavot imadom (kar h keves filmben tunik fel) masreszt meg maga a White Noise jo dolog. A film valahogy megis unalmasnak bizonyul. Talan mert tul lassu, mert hianyos nehol, meg picit uncsi is. Pedig a nem tolakodo zeneben, az eleg szep kepekben es a foszereploben megvolt a potencial valami jobbra, de igy 6/10-et adok (ha az mellettem jobbra ulotol eltekintek, ha nem akkor csak 5/10), mert nem hasznaltak ki ezeket.

A sztorirol par szoban. Foszereplo hapsinak meghal a felesege, aztan felkeresi egy nagyon dagadt csavo, hogy hat a feher zajon keresztul uzenni akar neki az asszony. Ezt elsore nem hiszi, de aztan fel ev mulva tortenik valami ami miatt megis. A tobbit pedig meglatjatok ha megnezitek a filmet.

human
írta
2005. 04. 26. 14:39
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.