Jack and Bobby

Nehogy azt higgyetek, hogy a Jack and Bobby folott atsiklott az egyre jobban sorozatimado szemem, mert bizony nem. Bar szombaton lemaradtam rola, igy kenytelen voltam a hdtv verziot letolteni belole es racsodalkozni, hogy a bevilagitas es kameraallasok tovabbra is profin megy az elnok embereinek, meg akkor is, ha a sorozat buktanak nez ki nezettsegileg (bar nekem tetszik, de hat ez nem mervado). Mondjuk a WB-nel minden elofordulhat, es esetleg a rossz nezettseg ellenere is folytatjak.

Az M1 szombaton este 8-kor vetiti, szoval azert az ado ismet bizonyitotta, hogy idopontot nagyon nem tudnak valasztani, legalabb megvarhattak volna, hogy a megasztarnak vege legyen. Na nem mintha azt neznem, csak hat sokan nezik, igy csufos nezettseget produkal biztosan itthon (is) a Jack & Bobby. (meg hat a Star Wars ellen sincs eselye valoszinuleg)

A sorozat egy leendo elnok gyerekkorat mutatja be, meghozza ugy, hogy neha 2049-ben keszitett interjukban beszelnek emberek az elnokrol, de tobbynire tenyleg a gyerekkort latjuk. Meg az elso reszben azt is elaruljak, hogy Jack meg fog halni, es ugy tunik ez adja meg Bobbynak a vegso lokest a politikusi palya fele.

human
írta
2005. 04. 29. 16:58
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.