Kingdom Of Heaven

Valamelyik Kingdom Of Heaven oldalról egy lovassereg
Mennyi Királyság vagy Uram Borogass, munkacimen az Isten akarata. Mivel barmi van a filmben az Isten akarata, ha valaki megsebesul az bizony Isten kezeben van, es Isten osszeroppantja ha kell. A sivatagba viz nelkul kilovagolo lovagsereg is legyozhetetlen mivel Isten veluk van, es ha megis elbuknak akkor ugye kitalaljatok miert, nem, nem a bena strategia miatt. De nincs gond, Orlando Bloom, aki a film elejen alig tudja megemelni a kardot aztan 2 perc alatt lemeszarol 4-5 embert, szoval ő megmenti a Jeruzsálemben lakokat a nem is igazan gonosz Saladintol.

Lovesem sincs miert dekkol meg mindig 7.5/10 ponton a film imdbn, merthogy baromi unalmas, de tenyleg. A parbeszedek borzasztoak, de van rosszabb naluk, megpedig a monologok. “azert vagyok ilyen, mert ilyen is kell” mormolja az egyik gonosz lovag, de lefejezik háhá.

Szoval ugye a gigantikus csata miatt ultem be, es vegulis megkaptam, csakhogy a bevezetes elotte masfel ora, vagy tobb. Es hat durvan rossz szerintem. Azt elismerem, hogy annyira nem borzaszto Orlando mint a Trójában, de megint mas felesegere faj a foga, hat ilyenek ezek a “harcosok”. Es ha mar igy felhoztam a Tróját, az jobban tetszett. Tobb volt a harc, kevesebb az ostoba monolog. A Mennyi Királyág legjobbja, a csillogo maszkban levo lepras kiraly mellett (mert neki baromi jo a jelmeze) Jeremy Irons (a hangja is kiraly a csavonak). Osszepontszamnak kap egy nemtudom, 5/10-et.

human
írta
2005. 05. 06. 12:33
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.