Boksuneun naui geot


A vegen asszem mindenkeppen fogsz egyet karomkodni, csak hogy enyhisd az elmenyt. (wtf, kurvaelet, ilyen nincs). Sympathy for Mr. Vengeance. Ennyi a cim. A hatasa kicsit durvabb. Massziv utesek a gyomrodba 2 oran at ugy, ahogy csak keves film kepes utni.

Ez valami eszmeletlen, ilyet emberek vaszonra, videora, dvdre, barhova alkottak. A benne levo lelki nyuzas es fizikai terror eszemetlen brutalis. Komolyan, olyan eros a film, hogy nagyon.
9/10. Nem, nem a brutalitas miatt, hanem amiatt, hogy bemaszik az agyadba es nem tudod kikuldeni onnan. Na es persze mindehez naaagyon jo fenykepezes es operatori munka tarsul. Olyan csodalatos kepek, hogy csak nezel. Nezel, hogy lehet ilyen csodalatos es borzaszto egyben a vilag.
Iden latottak top 10-be mar be is kerult.

human
írta
2005. 05. 14. 19:57
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Boksuneun naui geot” bejegyzéshez

  1. Sajnos nagyon kevés dél-kóreai film jut el hozzánk (én csak pár fanatikus gyűjtő útján jutok el ezekhez), ilyen filmek után -mint pl. ez a trilógia- az amcsi krimik/filmek olyannyira kiszámíthatóak, hogy már-már kevés a csavar is bennük (ld. a pár napja látott Sleuth, vagy a 88 minutes, kb 15 perc után tudod mi a vége, s már csak a színészi alakításra figyelsz)…

    (Kár, hogy kevés az ázsiai film leírás/ismertetés ezen a portálon is.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.