i can’t take my eyes off of you

Jude Law lenez Nataliere es meg Julia Roberts feher ingben levo hata is latszik jobboldalt
Hello Stranger. Na ma tulestem a Closeren ami azon dal nelkul kb feleennyire lenne jo sot, tulajdonkeppen a dal miatt billent pozitiv oldalra a merleg barmennyire is jo volt Portman kisasszony (szokas szerint, ajanlott tole a Garden State ami azert sokkal jobb ennel a filmnel bar ez komolyabb) meg Clive Owen is remekelt (mostmar tenyleg megnezem tole a baromi jo cimmel rendelkezo I’ll Sleep When I’m Dead filmet valamikor)

Ami meg tulajdonkeppen tetszett a filmben azok az idobeni eloreugrasok, ami viszont nagyon nem az Julia Roberts es szerintem Jude Law sem volt jo pedig ot kedvelem. Nade Clive batyonak jol ment ez a bosszu dolog veszettul, amikor mar majdnem csak jot tesz Jude gyerekkel aztan beviszi a gyoztes talalatot (es ezzel tokeletesen tisztaban is van). Na meg mint mondtam Natalie is jo volt. 7/10 mert az a track az elejen a film kezdesenek tokeletes, na es a lezarasanak is, ezaltal bekeretezve a filmet es megadva a megtekintes utani hangulatot.
Ja, a szam eloadoja Damien Rice a cime pedig Blower’s Daughter. Most hallgattam vegig parszor es elnezve a velemenyeket ez a vagy utalod (1/5) vagy szereted (5/5) kategoriaju szam, ugy tunik en az utobbi kategoriaba tartozok “No love, no glory, No hero in her sky”.

human
írta
2005. 05. 23. 21:25
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “i can’t take my eyes off of you” bejegyzéshez

  1. most néztem meg.
    úúú hát komoly. nagyon. tipikusan az az utána elszívsz egy cigit film.
    még 1 párszor meg fogom nézni, az biztos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.