Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

A három főszereplő gyerek
Eloszor rogton a negativumot mondom a Balszerencse áradásáról, megpedig ez az, hogy fogalmam sincs a comedy matricat ki ragasztotta a filmre mivel vicces jelenet nem tul sok volt benne, talan a (hihetetlenul jokepu) Gróf elso feltunese, esetleg.

De ha levesszuk ezt a cimket a filmrol akkor marad a Fantasy, ahol nagyon jol teljesit meghozza olyan fantasztikus latvanyvilaggal, hogy elolvadok. A vonatos jelenetnel is neztem mar mennyire jo, de amikor azon a vekony uton hajtanak a kigyomanias pasihoz, vagy amikor azt a tó folotti házat eloszor meglatjuk, szoval ott nagyokat neztem. Hogy a modern technika meg a regi keveredeset ne is emlitsem, kozponti zaras riasztos 60-as evek beli kocsi, faxgep, megis vegig olyan erzes mintha regen jatszodna. Szoval fantaziavilagban. Mondjuk a tulzott csaladi szorakozast sem mondanam ra.

Annal a szindarabnal mar kicsit idegesitett a tortenet kicsit (tul sokaig probaljak fenntartani a feszultseget), de meg is igy egy 8/10-et szavazok meg ennek a mesenek, aztan csak ovatosan, mert ezt a hangulat miatt kapja, ami nem biztos, hogy neked is tetszeni fog (na meg a tegnapi Eraser miatt kicsit lejjebb volt msot a szorakozas léc). Mondjuk az idei top10-be valoszinuleg nem kerul bele ev vegen. Ja meg a zenerol par szot, amikor a Lany (17 eves amugy, vagyis 16 volt amikor ezt forgattak) felkotott hajjal barkacsol az akkor szolo zenei tema szeritem veszett jo.

human
írta
2005. 05. 26. 15:57
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.