Lost season 1

Pár főszereplő felfelé néz a hegyre
Rendben, oke, szoval az uj sorozatok kozul a Lost kb vitt mindent. Most nem keresem ki mikor irtam rola eloszor, de a 10-en valahanyadik resznel tartottak amikor felfedeztem, hogy ez baromi jo, es le is daraltam az elso tizen valahany reszt 1 nap alatt.

Alapsztori az, hogy lezuhan egy gep valami tropusi szigeten es 40 valahany tuleloje lesz ennek a balesetnek. Mar ez is erdekes szerintem, foleg miutan kiderul, hogy ez a sziget nem is csak egy egyszeru sziget hanem televan rejtelemmel (pl elso nap valami hatalmas allat dontoget fakat a dzsungelben). Ha ez nem lenne eleg, akkor elarulom, hogy a reszekben a szigetlakok multjaban levo kotoraszas is foszerepet jatszik, es ugy tunik mindannyiuknak van valami szar dolog a baleset elotti eleteben. (ez a turkalas mondjuk neha idegesito mert par reszben elegge csak idohuzas erzest sugall, de azert ezen hattersztorik kozott is van par kiemelkedo)

A lezaro dupla resz mondjuk annyira nem volt jo, mivel jo lett volna ha valami rejtelemre legalabb feny derul, oke, 1 dolgot megtudhattunk, de rogton bejott egy ujjabb es szemetebb a helyere, szoval aki nagyon kivancsi azoknak kulonosen szenvedes az utcso resz mivel most szeptemberig nem folytatodik. Ja nem is mondtam, de nezettsegugyileg is tarolt a sorozat igy egy pillanatig sem volt kerdeses szerintem, hogy lesz-e masodik evad, foleg, hogy az irok is azt nyilatkoztak, hogy legalabb 5-6 evadnyi puskapor van szerintuk a sztoriban.
kapcsolodo linkek: abc.com/lost, imdb. Gondolom mondtam mar, hogy szerintem botranyos az abc oldala.

human
írta
2005. 05. 30. 14:10
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.