The Wire – Drót első évad

– Ez nem háború, kislány.
– Miért nem?
– A háborúk egyszer véget érnek.

woo woo woo, megint egy sorozattal kell elohozakodnom, mivel egy hetvege alatt ledaraltam a The Wire (Drót) cimu mesterremek elso evadjat. Olyan a sorozat, hogy amint befejezel egy reszt, szinte muszaj elinditani a kovetkezot (aztan hulyenek erezni magad hajnali 3-kor vegre égő szemmel abbahagyva). Minden rajongoval egyetertek, ezt eltetni es terjeszteni kell mert baromi jo. Szerintem toltsetek le az elso par reszt (van hozza felirat) aztan ha tetszik akkor xpress a baratotok ahol csak 7500.- ft az egesz. Nem viccel.

A tortenete viszonylag roviden osszefoglalva annyi, hogy par nyomozo egy kabszeres banda, es a vezetojuk Avon Barksdale, utan ered. Mivel ez nem a Shield igy nem oldjak meg az ugyet fel resz alatt, hanem 13-ra van szukseguk a feladathoz. Namost bar a nyomozok nem ugy rosszak, hogy konkretan bunozok, de a torveny oldalan is iszonyat gecisegek vannak, es megint megtudhatjuk, hogy csak szurke van, nem fekete es feher. Konkretan a leggecibbek a nyomozok felettesei voltak.

Az egesz egy “Wire felallitasarol”, legahallgatasokrol, logikarol, megfigyelesrol, es ilyenekrol szol, szoval pepecselnek, es nagyon ossze van rakva. 10/10.

human
írta
2005. 06. 13. 19:20
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “The Wire – Drót első évad” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.