Még életben vagy drágám?

Ma Mr. & Mrs Smith cimu pg-13 besorolasu (itthon biztos 12 even felulieknek lesz) akciofilmen neztem at magam es annyira nem szorakoztam jol mint szerettem volna, foleg a film elejen talalhato halalunalom miatt. Valojaban utana sem volt akkora kiemelkedes meg a levitt igenyszintemnek sem.

Na nezzuk csak a halal unalmas elso 40 perc utan mik vannak.
A hazastarsak verekedeshez rosszul valasztott zene. Par jo otlet, 1-2 kozepes poen (plusz a rosszabbak) Par jo akciojelenet (autopalyas pl) aztan par unalmas kamerarangatos (konyorgom ezt mersekelje mar valaki) sokellenfelet kicsit benan lelovos. Na persze a tortenet sem az a fotelbe szogbelovovel rogzitos: a ket bergyilkos, aki nem tudja a masikrol igazabol mivel foglalkozik, hazassaga kisilik, aztan halalra iteltetik mivel ugy alakul, hogy a masikat kene kinyirniuk.

Szoval az elejen levo unalomtol eltekintve egy 5/10 egyszer nezheto popkorn darab. Na persze ez meg nem minden, a magyarorszagi bemutatoja a Batman Beginssel (Kezdodik?!) lesz egyidoben szoval hiaba van ebben Angelina Jolie es Brad Pitt (na meg Vince Vaughn) en mindenkepp a denevermanust (Christian Bale; The Machinist, Amerikai Psziho, Equilibrium) ajanlom. Jelenlegi pontszamok alapjan imdb is, vazze. Jo, tuti nem marad a top250 filmlista 64. helyen de akkor is 20 ezer szavazat utan ott van, es ez a post mar lassan nem is a Mr. & Mrs smithrol szol hanem szamomra a nyar legjobban vart filmjerol.

human
írta
2005. 06. 21. 11:39
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.