Norbi visszaszólt!

A TV2 kreatív csoportja úgy döntött, hogy a kimerítő brainstorming megelőzéseképp inkább Amerikából importálják a kultúrát, és erőltetik ránk? A válasz igen.
Arra se méltatnak, hogy valamire is tartsanak minket. A rendezett tapsok, a rendezett huhogás, és a cél, hogy a düh kerüljön a képernyőre. Igényt teremtenek a silány műsor iránt, mert az rövidebb távon jövedelmező. Szerintem.

Sajnos a Beszólok Norbinak! első felét végig kényszerültem nézni, utána kimenekültem a konyhába. Ezen nem rövid idő alatt megjelent egy hölgy, aki kijelentette, hogy Norbi ronda és beszédhibás, ezért utálja. Annyit kell tudni a hölgyről, hogy kb. 15kilóval volt nehezebb, mint az egészséges, és nem lehetett érteni amit mondott. Szvsz, olyan hatást keltett, mintha a nyelve is kétszer akkora lett volna, mint amekkorát a szájüregben kényelmesen kezelni lehet. Ez betegség is lehet, de akkor ne üvöltse Norbinak, hogy artikuláljon vagy menjen logopédushoz.

Végülis annyiban összefoglalhatom, hogy a Norbi ellen szóló érvek a következőkben merültek ki: ronda, beszédhibás, beképzelt. A kedves kung-fus srác, aki Rayden név alatt vállalta a véleményét, kifogásolta, hogy Norbi milyen sok pénzt kér az órákért. Amikor Norbi és Claudia érdeklődött, hogy szerinte az mekkora összeget tehet ki, érdemi választ nem adott, ám kb. öt perccel késöbb cselesen maga tette fel a kérdést Norbinak. Az izgalmak elkerülése érdekében az összeg 250.000Ft/óra nagy létszámú rendezvényeknél, és saját bevallása szerint ingyen tart órákat az ország különböző pontjain.

Engem is irritál, hogy a gyümölcslevekről Norbi vigyorog rám. Hogy a Mars szelet kalória tartalmával vetekedő harapnivalókat Update1-el címezte. Hogy a kedvenc rudijaim mellett, ott virít a Norbi Rúd. A magam részéről nem veszek semmit, ami Norbis lenne. Ha egy külföldi betéved egy s(h)opba, azt hiheti, hogy milyen fiatal elnök van ebben a diktatúrában. A műsorban kellemes meglepetést okozott. Talán mert a vendégek ennyire a szintje alatt voltak, de azt hiszem én is csak előítéltem.

Ezek a meghívott vendégek kritikán aluliak voltak. Ahogy szerintem mindenki, aki látatlanban ekkora dühöt irányít valakire annak kinézete+sikeressége miatt. Ha Beszolnék Bill Gatesnek! az nem a kinézete miatt lenne. Azt kifogásolták, hogy Norbi terjeszti, hogy a molettség egészségtelen. Azt hiszem, és Norbi is ezt válaszolta, kimutatott tény, hogy az elhízás felelős rengeteg halálesetért, ráadásul Amerikában (ahonnan minden érkezik, és ami felé terelnek minket, mint már kitaposott út) minden 4-ik ember cukorbeteg, és ennek nagy része nem örökletes, hanem súlyproblémákból eredő. Megjegyezném, hogy Claudia műveltségének most is csodájára járhattunk, amikor azt mondta, hogy nem érdemes vitatkozni az összefüggésekről, mert egyelőre azt se bizonyították, hogy a dohányzás rákot okozna, és a cigaretta gyártó cégek ezért működhetnek. Ezzel viszont bizonyította az ellen propaganda hatásosságát, amikor a fekete keretes, fekete betüs üzenetek villantak az agyamba szavainak hatására. Ja, és szerintem persze baromságokat mondott.

Egy logo megtervezésének az ötletét szeretném felvetni, amely elhelyezhető lenne weboldalakon, és kiaggatói vállalják, hogy nem támogatják a népbutító és népuszító műsorokat. A világosság kedvéért: Mónika show, Balázs show, Beszólok show és társai, bizonyos sorozatokkal együtt.

ezagyerek
írta
2005. 06. 27. 23:34
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.