Földlakók nemi élete

Ilyen nincs! Ez járt film közben a fejemben. Néhol annyira rossz volt, hogy átfordult jóba, néhol meg miután átfordult a jóba, majdnem tovább fordult rosszba. Na mindegy: a The Mating Habits of the Earthbound Human nem az amire számítottam, és ennek kicsit örülök. Szerencsére not another teen movie, hanem egy érdekes komédia a csajozásról és párválasztásról egy űrlényeknek készülő dokumentumfilm lencséjén keresztül.

A legérdekesebb, hogy sikerült valahogy megoldani a filmet teljesen elcsépelt poénok nélkül. A helyzet komikumok magukért beszélnek, ahol pedig a dolgok teljesen normálisnak tűnnek, ott a narrátor helyezi abszurd megvilágításba a történést.

Mókás volt az óvszer és a pesszárium, illetve a tőlük mentes közösülés képi ábrázolása X és Y cimkéjű, fehér úszósapkás futók megjelenítésével. Továbbá íme egy részlet, bár nem tudom eléggé átjön-e az élmény:

– Alig egy hónapja ismerted meg a pasast. Ilyen könnyen beadtad a derekad?
– Istenem, ne hozd zavarba!
– Egyszerűen csak nem akarom, hogy Jenny-nek rossz híre legyen.
– Ki vagy te, az anyja?
– …
A nőstény falka kitárgyalja az esetet. Együtt örülnek Jenny-vel, hogy az emberi faj, talán mégsem pusztul ki. A hímcsorda is pozitívan értékeli a helyzetet:
– Megdugtad?
– Meg én.
– Helyes!

Olyan kétségbeesett embereket tudtak megfűzni a filmre, mint: Carmen Electra, Lucy Liu [Kill Bill]. Hogy az imdb-n ki dobta bele a Sci-Fi kategóriába, azt nem tudom, de biztos nem látott még olyat. Szóval szórakoztató 88percről van szó, egyszer sem kellett az órára pillantanom. Kellemes, érdemes megnézni.

ezagyerek
írta
2005. 07. 06. 20:17
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Földlakók nemi élete” bejegyzéshez

  1. Nagyon jó kis film nekem bejött, nem volt benne sok tipikus vígjátékra utaló jel, a poénokat többnyire fel kellett ismerni amiket mi életünkben szintén elkövetünk és kívülállóként szemlélve nevetséges lehet, ezt tetőzte a narrátor beszólásaival, összességben hangulatos, kellemes de nem szétröhögömazagyam vígjáték, aki ezt várja el téll ne nézze mert ez nem az a stílus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.