Dear Frankie

Balra Frankie, jobbra a Stranger
A csutortok ejszakai mozi egyenesen skociabol erkezett a dvd lejatszomba Dear Frankie cimmel. A vilagmegvaltas ezuttal is elmaradt, ellenben a nagyon kellemes filmelmeny szerencsere nem. Pedig a mindjart ismertetett tortenetben ott bujkal azert a felelmetes limonade lehetosege. Ezert is orulok, hogy nem az alomgyar futoszalagjarol gordult le a film, igy elmaradtak a rossz szajizt ado szokasos dolgok. Amugy is jo csak ugy ilyen filmekre talalni.

Szoval a tortenet annyi, hogy az Emily Mortimer altal jatszott egyedulallo anyuka siket fiaval es edesanyjaval koltozik varosbol varosba. A kisfiu leveleket ir az apjanak aki elvileg tengeresz, de aztan latjuk, hogy a levelekre a kisfiu anyja valaszol. Aztan a fiu megtudja, hogy a hajo amin elvileg az apja dolgozik a varosban kot ki es itt jon a kepbe a Stranger (Gerard Butler talpig feketeben) akit az anyuka fogad fel, hogy jatsza el Frankie apjat 1 napra. A tobbit majd meglatjatok.

Ugye megmondtam, hogy benne bujkal a limonade a finoman szolva sem eltulzott bonyolultsag mellett. Aztan most pontszamnak megis egy 8/10-et adok ra a lassu szomorkas hangulat miatt, a csok miatt, a stranger miatt, frankie es az edesanyja miatt, minden miatt. Mikor vege lett egy kicsit csak ugy uldogeltem Damien Rice filmben feltuno dalat parszor meghallgatva (Delicate). Velemenyem szerint uldogelos nyugodt estere nyugodtan beiktathato film.

human
írta
2005. 07. 08. 03:09
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.