Trailerkorkep

Az uj Adam Sandler film trailere eleg uncsira sikerult, ugyhogy felve varom a filmet a talan legjobb Sandler film, a 50 first dates utan. Arrol szol amugy, hogy a rabok az orok ellen amerikai fociznak es ize, Sandlernek kell osszerakni a csapatot. Namost a traielrben egy jo poen sincs.

Az uj Owen Wilson es Vince Vaughn trailere sem dobott fel, a Wedding Crashersrol van szo (kivetelesen egesz otletes a film official siteja), de azert majd valosznuleg meg fogom nezni. Ez a film arrol szol, hogy a ket jobarat belopakodik eskuvokre, es ott kihasznalva a nok enyhen romantikus hangulatat lefektetik oket. Azert a masik traileren tudtam rohogni. Meg amugyis van meg Christopher Walken is a filmben.

Ami jonak tunik es tenyleg varok, az a Jarmush film, a Broken Flowers. Keseredes humor Bill Murrayel. trailer itt.

Na, az uj Terry Gilliam majdnem lemaradt, Brothers Grimm aminek annyira nem nyugozott le a trailere, dehat a rendezo miatt ugyis megnezem es remenykedek.
Aztan itt vannak az egyik legjobban vart mozi, az Island Trailerei is, szamszerint harom darab: egy es ketto es harom. A film amugy scifi akciofilm Ewan McGregorral es Scarlett Johanssonal. Azert felek, h nagyon sok puskaport lottek el a bemutatoban, ugyhogy aki tenyleg akkor akar racsodalkozni dolgokra annak javasolt, hogy kerulje messzire a trailereket (bar ha moziba jar akkor ugyis belefutott mar egybe, amiben ellottek egy hatalmas poent..)

Nezhetunk meg Transporter 2 Trailert is. Az elso resz egy egyszer nezheto kis filmecske volt, enyhe Hitman jatek hangulattal az elejen. Namost a kettes resz trailere is egy jo kis popkorndarabot vetit elenk.

Na most egy idore ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.