Kiss Kiss (Bang Bang)

Balre Felix es jobbra Baba etkeznek
En szemely szerint orulok, hogy az ilyen minimalisan sem trendi, annyira nem tokeletes szineszes es nehol eleg bena jelenetes film mint a Kiss Kiss (Bang Bang) is elkeszulhet, mivel jo az ilyen filmet latni, es egy 7/10-et kiosztok neki asszem.

A tortenetet roviden ugy foglalnam ossze, hogy Felix a bergyilkos kiszall (de izgi húú), es nem tulzottan talal maganak uj allast, mig vegul akad egy testorkodes, megpedig egy 33 eves ferfira kell vigyaznia (Babára), aki eddig el volt zarva a vilagtol, igy nem tul tapasztalt. Na persze Felix bevezeti az eletbe, amitol eddig ovta apucija Baba-t, es szepen lassan kialakul kozottuk egy furcsa apa fia viszony. A tobbit majd meglatjatok, ha esetleg megnezitek.

Na persze az egeszet atlengi a jellegzetes nem harsanyan nevetos elvont angol humor, vagyis inkabb keseredesseg, es a happyend sem annyira happy, dehat az ilyenektol lesz kedves egy film, nem a sziruptol. Amugy ezt a filmet tobbszor is ajanlotta egy leanyzo akire sokaig nem hallgattam, de belatom igaza volt.

human
írta
2005. 07. 24. 00:01
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.