Wedding Crashers

a 2 főszereplő manusz
A lehuzasra gyurtam Ünneprontók Ünnepe ügyben, de a veget eltekintve eleg jo szorakozas a film. Na persze errol foleg Vince Vaughn tehet, es kicsit Cristopher Walken is, aki nagyon jo meg mint mindig, de Owen Wilson csak a szokasos formajat hozta azzal a hanggal es beszed stilussal amit mar egy picit unok.

A tortenet annyi, hogy a 2 csavo eskuvokre log be, es ott kihasznalva a nok elerzekenyuleset, romantikus hangulatat, baromi jo szorakoznak es sok pipit felszednek. Namost amit a bemutatoban lattunk sok csaj, az a film elso 10 perce, aztan jott a szerelmes resz, mely soran Owen beleesik az egyik eskuvon egy nobe akinek van pasija de megprobalja elszeretni tole. Aztan ennyi, sok sok vicces helyzet meg poen (crashing a funeral ehh) es egy iszonyatosan elrontott befejezes (az a templomi beszed, na az nem kene).

Da azert megis egy 7/10 pontszam humaninsecttol, aki a veget kiveve nagyon jol szorakozott. Roviden a Box Office adatokrol annyit, hogy a Wedding Crashers lemosta a Scarletes Scifit, az Islandot, mert mig a Wedding 33 millaval nyitott anno addig egy island csak 12M-el (persze a csokigyar megeszi most oket meg mindig).

human
írta
2005. 07. 27. 20:51
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.