Collateral revisited

Tom Cruise egy metroszerelveny mellet pisztollyal
Asszem most feljebb kell ertekelnem a Collateral-t mint amikor moziban lattam, mert ugye sok hiba van, meg nagyon sok szemet bantoan rossz veletlen egy 17 millio lakosu varosban (ahol ossz 4000 taxi van, budapesten mennyi, 1200 darab 2 milla lakosra?) nem lehet osszefutni ennyiszer, de akkor is, 6-rol asszem egy 8/10-re emelem a pontszamot igy dvdrol megtekintes utan.

Hogy miért? Hat a hangulat miatt, mivel nagyon nagyon jo. Ami anno moziban nem jott at a sok korulottem ulo ember miatt, az most telibetalalt. Mint ahogy a pisztolylovesek is (asszem corvinban lattam, halkan), hat ilyen jo hangu pisztolylovest mostantol a filmekbe. Es Tom Cruisnak jol all ez a mar nem tudom minek elek, csak vegzem a munkam bergyilkos szerep. A pontszamot meg mar tisztaztuk, az azert biztos, hogy a Heat (Szemtől Szemben) tovabbra is jobb.

A torneterol roviden annyit, hogy egy bergyilkos egy taxiban egy soforrel 5 celpont ellen nehol borzaszto felirattal a dvd-n. Meg nem olyan regi a film, szoval fentvan a teaser es a trailer a neten, bar annyira nem jol sikerult darabok.

human
írta
2005. 07. 29. 13:37
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Collateral revisited” bejegyzéshez

  1. nekem a kedvenc filmem lett, sztem Mann a dialógusokban és még az akciókban is és az atmoszférateremtésben a legjobbak közé tehető!! lsd: Heat kávézójelenet, Insider Pacino-Crowe bármelyik közös jelenete, Collateral – taxi jelenetek! Kedvenc rendezőm, heti 1x ha nem nézem meg akkor 1x sem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.