Jeremiah

A visszatero olvasok nyilvan eszrevettek mar enyhe rajongasom a kulonbozo Scifi es Post Apok filmek irant, najo, ezt a masodikat eddig nem annyira, de majd most. Szoval egyszeruen odavagyok minden vilagvege utan tema irant (meg az egyebkent annyira szar Postman is bejott, Waterworld is, Falloutok legalabb 2* vegigjatszva meg minden) es most talaltam egy finomsagot, megpedig a Jeremiah sorozatot.

Ezuttal egy virus a vilagvege okozoja, es a virus altal keltett panik. Ez a virus, a Big D(eath), csak a felnotteket nyirta ki, es a gyerekek maradtak anno eletben, aztan, hogy nehogy megijedjunk es feltunjon valami borzaszto kep a szemunk elott, amint gyerekek maszkalnak a lepusztult foldon, szoval ennek elkerulesere 15 evvel a virus pusztitasa utan jatszodik a sorozat. A pilot reszben mar azert kezdodik némi tipikus kavar, hogy ujra feltunik a virus ugy nez ki, ami ugye mostmar kiirtana az azota felnott gyerekeket, meg ilyesmi. A tortenet amugy 2 csavo kuldetesevel foglalkozik foleg, es a valhalla sector megtalalasaval.

Konnyu szivvel csak azoknak tudom ajanlani, akik szinten odavannak mindenert ami postapok, mivel a megvalositas eleg keves penzbol tortent, nehol iszonyat benak a szineszek (tobbnyire ez van sajnos) meg nagyon durvan bena monologokba is belefutunk, szoval akit nem erdekel az ilyesmi az messzire kerulje, es az emlitett hibak miatt ne lesz kult, de azert en tuti egyszer vegignezem. Ami meg tetszett, hogy nem finomkodnak legalabb a karomkodasokkal meg a cicikkel, igy nehol hihetobbe tettek az állatias jövőt.

human
írta
2005. 07. 31. 11:54
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.