Rémségek Könyve

Valaki télikabátban írtja a diákokat. Valaki 25 éve mészárlást rendezett az egyetemen. Valaki életre kelti a városi legendákat, mint már mondtam, téli kabátban, egy olyan fejszével ami egy ember feldarabolása közben sem lesz véres, egy olyan tinihorrorban amiben egy deka trancsírt nem mutatnak, csak a zene ilyeszt be, egy ilyen esős napon mint a mai.

Na valahogy így foglalnám most össze az Urban Legend lényegét. Intő jel, hogy bár most olvastam jót is róla egy fórumban, de azért imdb-n enyhén szólva is botrányos pontszámmal rendelkezik. Na persze ezen sötét felhőt én nem vettem észre időben, talán a mai ‘mindeképp nézni kéne már valami buta tinihorrot hangulatom’ miatt, de ennyire rosszra azért nem számítottam. 3/10.

Zavart, hogy nincs pop trancsír, meg az is, hogy ez a Natali volt a legbénább színész a sok fiatalból, erre ő a főszereplő (talán a szobatársa még bénább volt). Hogy egy deka semmi félelmetes nincs benne, és, hogy mégcsak nincs is kiért izgulni, esetleg egy csöppnyit Tara Reid-ért, akit csak a Scrubs miatt szeretek. Szóval gazdagodott a messzire kerüljétek lista.

human
írta
2005. 08. 04. 21:26
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.