Lopakodók

Az a helyzet, hogy a holnapi bemutatok kapcsan ismet csak egy figyelmeztetest kell most eleresztenem, mivel a Stealth-ot is annyira messze keruljetek amennyire csak tudjatok. (official site, trailer)

Nezzuk a sztorit (van ám), 3 gigaszuper a legjobbak legjobbja pilota egy szuperkiserleti programra kivalasztva, 1 nő (nyilvan) es 2 ferfi (persze az egyik szinesboru, hogy absz politikailag korrekt legyen a film), ja es a feher csavo beleszeret a feher nőbe, hogy mik vannak. Namost ez a szuper csapat kap egy 4. tarsat, az EDI (Extreme Deep Invader?) nevre hallgato mesterseges intelligencia kepeben, aki mit tesz isten, egy villamcsapastol megbolondul (azta micsoda fordulat!). Tehat a tobbmilliardos kiserleti technologiat meg mindig szetbassza egy sima kis termeszeti csapas, meghozza rogton az elso kuldeteserol hazafele. De varjunk csak, van am meg 1 fordulat, de ezt mar nem erulom el, viszont nagyon húha, én mondom (nem az).

Ismet egy olyan film, ami erosen remelek, hogy nem hozza be a belefektetett 100 millat, mert ennyire botranyosan szart mikor is.. hoo varjunk csak, epp a mult heten lattam. Szoval 2/10, es meg kulon szegyeljek magukat a beruhazott penz mennyiseget tekintve, hogy ennyire szar CGI-vel kinoztak, amit meg a levegoben folyamatosan rangatott kamera is fokozott. (Azt az aprosagot is muszaj meg megemliteni, hogy a női pilotak olyan szerelest kapnak, hogyha felszíni akciora kerul a sor akkor kilatszodjon a hátuk olyan cicababasan, tudjatok)
Mar csak Romero fele Land of the Dead-ban remenykedhetek holnap.

human
írta
2005. 08. 10. 16:51
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.