A sziget

a két főszereplő fut
Na megejtettem a The Islandot, mert mar rohadtul kivancsi voltam ra. A hatterrol csak annyit, hogy a nyar eggyik legnagyobb buktaja, 122 milliobo elkovetve iszonyu rossz nyitohetveget produkalt, es a Csokigyaras (amit egy hettel elotte mutattak be) siman lenyomta a folyekony edessegbe.

Namost Bay-t a bazi blockbustereirol ismerjuk (Bad Boys, A Szikla, Armageddon), amiknek koze nincs semmi realitashoz (ezuttal sem), viszont most elkovette az egyik legnagyobb hibat, megpedig azzal, hogy nem nagynevu akciosztarocskakat szerzodtetett foszereplonek. Persze ideje lenne mar a verfrissitesnek, de sajnos az eddig kulonbozo dramakban meg viccelodos filmekben utazo fiatal tehetsegek, Ewan McGregor es Scarlett Johansson, akiknek mar azert van nevuk csak nem pont egy Islandhoz, nem megfeleloek egy akciorgiahoz. A masodik hibat ott kovette el, hogy nem koltott eleg penz a marketingre, foleg igy, hogy nem egy Bruce Willis a foszereplo (aki azert mar oreg lenne a szerepre).

A tortenettel nem foglalkoznek tul sokat, hisz mint sejtettem(tük) minden bennevan a hosszabb trailerben, ha kivancsi vagy akkor kukkantsd meg (a trailert). Szoval olyan tipikus ha mar lattad a trailert lattad a filmet erzes fogott volna el, ha (ez most jó ha) a sztarokon sporolt penzt nem a kibaszottul jo latvanyra koltottek volna, de szerencsere arra ment el a tetemes summa. Szűrők erdejen atpaszirozott film bunteto cgi-vel, na persze tudjatok, hogy mindenfele latvanyorgiaert odavagyok, szoval tulajdonkeppen a bazisok reklam ellenere (msn searchbox telefonfulke helyett haha) egy 7/10-et kiutalok neki (de valojaban 6 pontos inkabb a film) mivel onnantol, hogy beertek Los Angelesbe elszabadul minden es mindenki szerencsere, es iszonyat porog mozi. Sajnos mire oda er a tortenet mar eleg sok ido elment, es nem igazan a jobb fajta tortenetepitesre, de hat annyi baj legyen. Vegul ennyit, hogy a soundtrack szerintem borzalmas volt, foleg a nagyon “húde” kepekhez monumentalisnak szant probalkozas.

human
írta
2005. 08. 17. 19:59
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.