Nochnoy dozor

A szeptember 8-ával mozikba kerulo Éjszakai őrség (Nochnoy dozor / Night Watch) filmet neztem meg a minap (trailer, amiben van par ijesztes, de a film inkabb misztikus mint horror) amit ugye valami gigajo orosz konyvbol keszitettek az oroszok, hogy leigazzak a nyugati blockbustereket. Azt kell mondanom, hogy elso ranezesre elegge furcsa volt, de ez el is mult mire lepergett vagy fel ora a filmbol, es onnantol kezdve bejott elegge a mozi. Na persze a reszek nagyon egybefuggnek (egy trilogia lesz), ugyhogy amikor vege lett az kb olyan elmeny mint amikor egy sorozat vegen van a cliffhanger (nem, nem a stallone mozi) es most erosen varom a folytatast.

Mi masrol szolhatna mint a jo es a rossz harcarol, akik valamikor anno csataztak egy nagyot, de mivel egyikojuk sem tudott gyozni, igy vegul egyesseget kotottek, de majd jonni fog a kivalasztott, aki el fogja donteni melyik oldalra all, es ez felboritja az egyensulyt. Szoval az oldal fog gyozni amelyikre all, elvileg. Namost a kivalasztott donteserol szol a trilogia elso resze, meg egy atokrol, de mindegy.

Egy 7/10-et osztok ki, mert elegge bejott a dolog pedig ugy alltam neki hajnali 2-kor, hogy csak belenezek, bar mar tervezgettem akkor a megtekintest egy ideje. Valojaban szerintem is majd csak egybe fog igazan mukodni, egy nagy filmkent.

human
írta
2005. 08. 20. 13:47
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.