Without a Paddle

A Sodró Lendületre (Without a Paddle) tegnap szánt időt sem érzem kidobottnak, de azért valószínüleg soha az életben nem fogom még egyszer megnézni a filmet, annyira közepes volt. Egy 6/10, de erős jóindulattal, és a kakás poén nagyon nem kellett volna bele (Jerry a vészhelyzetből és a haverja idiótán jó volt azért).

Történet röviden annyi, hogy van a kissrácokként 4 jóbarát aki az érettségiig összetartanak, aztán összevissza sodorja őket az élet, de az egyikőjük meghal. Aztán a maradék három a temetés után egy nagyon gyenge emlékelevenítős este következményeképp elindul kincset keresni a vadonba (kenusval csorognak egy folyón). Na persze, hogy ne legyen a kincskeresők élete bezavar egy medve, meg kettő marihuana termesztő, hőseink meg ezerrel menekülnek és jááááj a szőrös lábú lány.

Mint látjátok, ismét nem erőltette meg magát a forgatókönyv író, sem pedig a stódió, hogy összekaparjanak egy nagyon jó filmet, bár ebből a témából nagyon nehezen lehetett volna. Azért pár poén egyenesen fájt, főleg a medvével kapcsolatosak. Azt mondják, hogy a Road Trip rajongóinak ajánlott, szóval óvatosan közelítsetek. Még a neten van a trailer, szóval abból tájékozódhattok.

human
írta
2005. 08. 26. 12:26
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.