Ali G in da USA

Volt szerencsém találkozni az Ali G in da USA 6 részes sorozatának befejző részével. A szerencse az volt, hogy csak az utolsó 5-10 percet kaptam el, s úgy érzem egy életre szóló élményt nyújtott!

A történet annyi volt, hogy egy idős professzorral készített interjút, aki valami médiaszakértő lehetett, legalábbis a médiáról kérdezték. Ali G (ezentúl G) balfasz angolsággal, nyelvtani hibákkal azt próbálta megtudakolni, hogy miért nem adják le a híreket az események elött egy nappal. Az öregember kijavította a hibáit, majd megkérdezte, mégis hogy gondolja, hogy egy nappal valami megtörténe elött hírt készítenek róla. G válaszra se méltatta, csak tovább faggatta, hogy de milyen jó is lenne mégis, és hasonlók, folyamatosan rosszul ragozva angolul.

A sokadik balfasz kérdés után az öreg az egyetlen értelmes dolgot mondta, amit lehetett, hogy ő ezt nem akarja folytatni, úgyhogy menjenek el. Erre hugyagyú G elkezdett kiabálni, hogy ez azért van mert ő néger, és ez rasszizmus. Akkor az öreg kérdezte, hogy néger-e (mert ugye nem), majd mondta hogy állítsák le a kamerát. Faszfej G pedig mondta, hogy forgassanak tovább, mert ez a nyílt rasszizmus legékesebb példája.

Szóval ilyen idióta, senki embert még nem láttam. Egy olyan üresfejü kretén, aki abból csinál filmet, hogy ő képes arra, hogy méghülyébbnek tetesse magát. And here’s the kicker: van rá igény! Szóval sok-sok ember pont ilyen pondrót akar látni, talán ilyen pondró akar lenni. Nem tudom… Ali G in da U SUCK ALL

ezagyerek
írta
2005. 08. 27. 22:23
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.