I Heart Huckabees

Jude arcát deformálja Mark egy gyűlésen
Na az I Heart Huckabees ismét egy olyan film, amit vagy utálsz, mert tudomisén, köze nincs az igazi egzisztencializmushoz vagyis csak felületesen érinti és inkább Sartrere pörögsz, vagy mert összevissza történik sok értelmetlen jelenet. Vagy pedig imádsz mivel a film zseniális és az első percétől az utolsóig szórakoztat mert nagyon vicces, és a zene is telitalálat.

Alberttel (Jason Schwartzman; Spun) történik egy véletlen, háromszor találkozik egy színesbőrű pasival, ezért elmegy existential nyomozókhoz, és felbérli őket, hogy kémkedjenek utána (még a fürdőszobában is). Vivian (Lily Tomlin) és Bernard (Hoffman) elvállalják az ügyet. Aztán ittvan még Brad (Jude Law) is, aki egy nagyvállalati szemét, de meg akarja menteni a lápot, amit Albert is akar. Meg mittom én, nézzétek meg mert rohadt jó film szerintem és nagyon nem tudom visszaadni most írásban.

9/10 mert eléggé beütött, és én sem gondoltam, hogy Mark Whalberg tud színészkedni. Elég jó amúgy ez a sztárparádé. Itt a trailer. Mellesleg elég olcsó, csak 2700ft.

human
írta
2005. 09. 02. 12:56
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “I Heart Huckabees” bejegyzéshez

  1. mark whalberg tud színészkedni? hát hogy a fenébe ne tudna…azért a boogie nights-al eléggé odarakott bizonyítás gyanánt…

  2. bevallom elsőre egy szót sem értettem belőle, de másodszorra már nagyon tetszett. ja egyébként 990ért kapni (tudom a cikk keletkezésekor még nem volt annyi, csak gondoltam leírom)

  3. Elég kusza módon jutottam el a filmig: olvastam valahol, hogy a Black Swanben forró jelenetek lesznek NP és Kunis között, így ismét látóterembe került az amúgy számomra kicsit erőltetett, ezért mellőzött Aronofsky, majd így a Fighter, amiből kiszállt”, emígy pedig O. Russell, akiről aztán emgtaláltam a videókat a Tube-on, amikor épp Tomlint osztja. Elég érdekes fazonnak tűnt, s hát, ON-ba fordulva, nem okozott csalódást a film, azt kell mondanom. Elsőre nem teljesen állt össze a kép, kellett hozzá egy újrázás, de elég egyedi mozi, egy nagyon erős 7-est mindenképp kiosztok rá. A soraidból is kitűnik, de tényleg nemigen lehet visszaadni kivonatosan a filmet, viszont megtekintésre érdemes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.