My Name is Earl Pilot 1×00

Ismeritek azt a csávót aki a Kevin Smith filmekben Banky és képregényrajzoló (kihúzó, másoló) és hihetetlen jó arc, namost ő föszerepel ebben a sitcomféleségben. A bátyját meg az a csávó játssza aki nem látja meg a vitorlást, vagyis végül meglátja (tényleg? (inside joke)).

A történet nincs igazán túlbonyolítva. Főszereplőkém nyer egy kaparós sorsjeggyel 100 ezer dollárt, de amikor örül neki rögtön elbassza egy kocsi és elfújja a szél a szelvényt. Aztán a korházban lát egy műsort ahol a karmáról beszél egy sikeres csávó (sajna nem értettem a nevét és nem tudom ki, de valami híres tv-s arc tuti). Szóval a beszéd után Earlban megszületik a gondolat, hogy az élet azért babrál ki vele, mert eddig nagyon sok rossz dolgot tett, és ez száll vissza a fejére. Ezért végül ír egy listát ezekről a rossz cselekedeteiről, és elkezdi jóvátenni őket.

Ezen kívül van itt még egy latin bejárónő a lepusztult szállodában, meg egy volt feleség, meg két gyerek a volt asszonynál, amelyikek közül egyik sem az övé (sőt, az egyik Én és én meg az Irénes megoldásban néger, egy fehér asszonytól és fehár pasitól), meg valami lúzer, és rengeteg potenciál a sorozatban. Sajnos nem a végtelenül cinikus vonalon ahogy indítottak, na azért még igy is jó lesz kihúzni januárig, amikoris indul az új Scrubs évad. 8/10

human
írta
2005. 09. 08. 17:05
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “My Name is Earl Pilot 1×00” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.