House első 4 rész után

Dr. House látható a képen
Na tehát nyakunkon vannak az új sorozatok (tegnap is indult pár) én mégis egy tavalyit nézek mert annyira jó, ez a House. A hazai sorozatguru ajánlásával került képbe, és igazából nem is tudom mit írhatnék róla, mivel az alapszituáció annyira nem izgalmas mégis egy 8/10 az értékelésem, vagy 9/10, szóval a top közelében.

Akkor mondom. Furcsa betegségek felderítéséről, vagyis diagnosztizálásáról szól, de olyanokéről amik a tünetek alapján nem azonosíthatóak. Amiért ez az alapötlet működhet az a főszereplő személye, aki egy cinikus szörny. Úgy doktor, hogy utál a betegekkel/emberekkel foglalkozni és mindet hazugnak tartja, amire minden oka megvan, mivel elhallgatnak információt, keresztbe tesznek neki a kezelés alatt, meg ilyenek. Ami még teremt pár vicces helyzetet amikor ezt a doktort bekényszeríti a korház vezetője a klinikára, hogy a különleges esetek mellett vállaljon sima betegeket is. Naszóval ezeken lehet nevetni rendesen amellett, hogy a sorozat mégiscsak dráma. Persze az esetek is érdekesek azért, az értékelést már tisztáztuk.

Már tavaly beláttam, hogy az ER (Vészhelyzet) felett bizony eljárt az idő számomra. Tudom, hogy még mindig nézett, meg minden, de lassan Carter doki is kiszáll, bár már az ő karakterét is leépítették rendesen (Abys rétestészta) így nem is néztem minden részt. Mostanra meg itt vannak a Sebészek (Grey’s Anatomy nevű szappanhatásű dráma) meg itt van Dr. House, szóval elleszek a sürgösségis trancsírozás nélkül. Amúgy az ER első évad dvd kiadásának a felénél tartok, és akkor még nagyon jó volt.

human
írta
2005. 09. 14. 11:12
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.