Sztárvár

Magyarországra – ha jól tudom – a Viasat3 hozta be az első valóságshow-t. Én kb. egy részt láttam, és a hideg veríték és értetlenség csapkodott. Most azonban a Viasat3 csinálta meg az első rohadt jó ál-valóságshowt, s ez a Sztárvár.

Habár akivel eddig beszéltem, mind azt mondta, hogy tök szar, én mégis hihetetlenül élvezem azt a – most már – egy órát amit elötte tölthetek. Persze nem folyamatos röhögésről van szó, és elég sok a kiszámítható, lapos poén, de akadnak ott igazán jók, s a celebrity paródia egész egyértelműen fenomenális.

A sorozat története szerint ugyanazt a lakást utalták ki több hírességnek is. “Új villalakó” módjára érkeztek a tetőszinti lakásba, s így költözött egy helyre: Csernus, Soma, Sebeők, Ganxta, Kiszel Tünde és Győzike. A mai részben pedig megérkezett “Nagy Ő” Anikó is. Állandó probléma a hely hiány, és a számlák kifizetésére előteremteni a pénzt.

A személyek kifigurázása nagyon-nagyon jóra sikerült. Ugyanúgy beszélnek, ugyanazon a hangon, s az egész hihetetlen jó. Szóval bravó Viasat, bravó. Most már csak hozzátok be a külföldi csatornáitok által megvásárolt új sorozatokat is, esetleg próbálkozzatok be a feliratos vetítéssel a szinkron helyett.

ezagyerek
írta
2005. 09. 19. 21:32
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Sztárvár” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.