Kitchen Confidential 1×01-02

Főszereplő manusz egy nagy hallal
Tudom, igértem valami pozitívat is mára és mivel a My Name Is Earl-ről már írtam, ami nagyon bejövős a második rész után is még mindig, ezért a másik újonc de veszettül jó sitcomról ejtek pár szót, a Kitchen Confidential-ról, ami sajnos valószínüleg cancell lesz, legalábbis ha tovább csökken a nézettsége.

Főszereplő Bradley Cooper, aki amellett, hogy a Jack és Bobby-ban Grace fiatal pasiját alakította egy ideig, még az év egyik meglepően jó vígjátékában, a Wedding Crashers-ben is játszott. A sorozat egy nagyon tehetséges konyhafőnökről szól, aki elbaszta élete első nagyobb lehetőségét a drogokkal meg a nőkkel, lecsúszás, ócska helyen dolgozás után kap még egy esélyt az élettől, amit most nem akar elszúrni. Egy újjonnan nyitó hely Séfje lesz, és nagyon igyekszik, persze elég sok dolog akadályozza a jó útra térésben. Na ennyi röviden az alap.

Itt még elmondható, hogy rohadt jó csapatot szedtek össze. Bradley Cooper mellett a co-chef hatalmas arc, mellesleg brit. Aztán itt van még a Harold and Kumar Go To Whitecastle-ből (agyatlanul jó vígjáték) Harold (John Cho, bár a második részben sajnos nincs), meg a többiek is jók, még akkor is ha néhány figura bűzlik a klisétől.
8/10, mert az eddigi 2 részen szétrögöhtem magam.

human
írta
2005. 09. 28. 21:46
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.