Új Sorozatnéző akció folytatódik

Na írok még pár sorozatot ami végképp elvérzett nálam (előző ilyen téma):

E-Ring: fájó szívvel de búcsút vettem ettől 3 rész után. Pedig ez azok közé tartozott amiket erőnek erejével akartam szeretni, mivel érdekelt volna egy Pentagonban játszódó dráma/akció sorozat. Sajnos az izgalom helyett 100 B-moziban látott klisé csapott le rám részről részre, és a harmadik végül betette az ajtót maga után. Az említett epizódban egy amcsi katonára lőtt 20 ellenség gépfegyverrel, de nemhogy nem találták el, hanem el is hullottak a visszalövésektől, mivel csak az amerikai katonák tudnak célozni és a túlerő sem akadály nekik. bahh.

Close to Home: a Committedből megismert aranyos csajszi főszereplésével egy kisvárosban játszódó dráma vagy mi, ügyvédes, vagyis ügyészes, tehát most nem a védelem padjában csücsülünk. Hát annyira nem jó, hogy megfogott volna. Kezd már az ilyen és erre hasonlító sorozatoktól egy kicsit csömöröm lenni, szóval ez most az első résszel elvérzett, pedig az a lassításos tűzoltás az bizony jó volt. Ha sok jó kritikát kap akkor talán adok majd neki még egy-két résznyi esélyt.

Bones: Na ez viszont érdekesnek tűnik, csak nem számomra. Szóval ettől nem intelek óvva titeket, mert lehet hogy csak nekem nem jött be. Találnak csontokat és egy profnő, akinek ez a szakterülete, segítségével megoldanak ügyeket. Namost CSI rajongóknak lehet bejön, nekem akinek csak a NY tetszik nem jött be (a főhős csaj meg pasi sem)

human
írta
2005. 10. 11. 19:18
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.