Csudaszar film

Mert igen, belenéztem a Csudafilmbe vagy háromnegyed órányit, hogy azért mégis, ne itéljem már el bemutató alapján az összes magyar filmet (tisztelet a pár kivételnek akikről már olvashattatok is persze). Szóval csak néztem, iszogattam a teám és vártam valami poént, mert azért mégis csak azt merték leírni stílusnak, hogy vígjáték, de a poén nemhogy nem akart jönni, hanem olyan erőltetett valamik történtek, amik miatt én szégyelltem magam a készítők helyett hehe.

Nem baj, ettől még akár lehetett volna egy jó tv film is, még ha nem is annak készült, de ahhoz történnie kellett volna benne valami halványan érdekesnek is, ami ugye nem sikerült. A Nikos nevű magyar hajláktalan örököl egy szállodát és odacipeli a haverjait is mert olyan magányos, és a vendégek menekülnek, meg izé, szóval azért vígjáték akart ez lenni a szíve mélyén. Na persze az is jó lett volna, ha esetleg valaki ha nem is remekel, de legalább tisztességes iparosmunkát végez a párbeszédek frontján (Kern előre megírt ámokfutásai már a Heti Hetesben is szarok), mert ami ebben a filmben volt azt még talán a Berényi klán is felül tudja múlni egy jobb pillanatában, sokkal kevesebb pénzből. És ha már szóba kerültek a mocskos anyagiak, ki a fene adott erre pénzt? Látott benne fantáziát vagy mi?

A legjobbat nem is mondtam, magyar film és szinte végig feliratozni kellett, merthát ugye a görögök nem magyarul beszélnek. Üsse kavics, kibékülünk a felirattal, erre fehér betűk mindenféle kiemelés nélkül, rengetegszer fehér háttéren. Zseniális, komolyan mondom. Az értékelés ugye nyilvánvaló, hogy 1/10.

human
írta
2005. 10. 24. 02:13
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.