Denny Crane, azaz a Boston Legal

Alan Shore és Denny Crane, a két főszereplő
A Head Cases-el tört rám, hogy egy ügyvédes sorozatot nézni kell, mert csak. A Head Cases, csatorna általi gyors cancelja után megpróbáltam átnyergelni a Just Legal-ra, ami gyengébb volt HC-nél, de egy kicsi icipici stílus azért akadt benne. Persze, hogy ez is canceles lett, pedig a Warner adónak semmije nem volt a helyére. Így jutottam el végül a Boston Legal-hoz, amit annó lehúztam 1 rész alapján, mert nem volt cool pedig az akart lenni.

Tehát ott álltam az ügyvédest akarok nézni hangulatban és újonc első évados nem maradt már a témakörben, így adtam még egy esélyt a Bostoni csapanak, és de jól tettem. Fú, mielőtt elmerülök az éltetésben még azt szertném mondani, hogy a Head Cases is a jó oldalon állt, minden őrültsége ellenére, szintúgy a Just Legal, ártatlanokat mentettek meg, meg minden.

Na nem úgy a Crane, Poole & Schmidt, a cég amivel a Boston Legal foglalkozik. Ezek az ügyvédek a pénz oldalán állnak többnyire, ami ugye nem mindig az igazság oldalán van. A főszereplő, Alan Shore (James Spader remekel a szerepben), egy cinikus dög, legalábbis a felszínen főleg. Sem a szabályokat sem az emberek érzelmeit nem tiszteli túlzottan. DE valójában nem miatta mondom azt, hogy ez a sorozat odabasz, hanem William Shatner miatt (igen, Kirk kapitány). Egyszerűen eszméletlen zseniális amit Shatner alakít Denny Crane szerepében (ahogy mondja ezt a nevet, már csak azért majdnem megéri nézni).

Ja, a lényeget nem is mondtam, az egész sorozat hihetetlenül vicces. De tényleg nagyon. Na persze mással nem is tarolhatna, mivel ugye azért az emberek nem szeretik azt nézni, ahogy ügyvédek elintézik egy gyilkos felmentését pl, vagy a nagy gyárnak nyernek ügyet. Negatívumnak csak a szőke csajt tudnám felhozni az első évadból, aki nagyon nem tud színészkedni. 8/10 még így is a végső értékelésem. (mielőtt azt kérdezitek, hol vannak a filmek, lesznek azok is, de rohadtul nem nagyon van semmi amire szívesen elmennék moziba, talán a Flightplan most csütörtökon, meg majd a Doom és a HP meg a King Kong idén amiket előre kinéztem)

human
írta
2005. 10. 25. 20:52
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Denny Crane, azaz a Boston Legal” bejegyzéshez

  1. hat ez vmi rohadt jo. nem szeretem az ugyvedes sorozatokat, de ez vmi rohadtjo. mult heten neztem meg a wrath of khan-t es akkor imdb-n utana neztem miben lelheto fel mostansag mr. shatner, plussz a filmbuzi-sorozatjunkie kombo is segitett erre ratalalni…mitnemongyak nagyon orulok h megtalaltam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.