Légcsavar, vagyis izé, Flightplan

A 3 főbb szereplő beszélget
Na ez most úgy volt, hogy a trailere alapján nem vártam világmegváltást a Flightplan-tól, csak egy nézhető izgalmas másfél órás thriller. Nem szarozok a pontszámmal, pillanatig se higgyétek, hogy véletlenül van imdb-n annyi neki amennyi, én is csak egy 5/10-et adok mondjuk. Ha nagyon nincs dolgotok csak akkor javasolt, talán, esetleg.

Tényleg nem tudom feljebb tornázni a pontszámot, akármennyire is jó színész mondjuk Jodie (szerintem annyira azért nem) és akármennyire is nem szép, meg néha még kicsi feszültség is volt akkor sem. Azért nem szépíthet az értékelésen mert egyszerűen szar. Nem elég, hogy kitalálható szinte az egész, hanem mert ennyire átgondolatlan sok véletlenen alapuló következetlen tervvel mit akarhat bármilyen bűnöző. Na persze a helyszín eltalált, a hóviharos akárhonnan hazarepül Jodie néni egy hatalmas géppel, amin eltűnik a lánya, de senki nem hiszi el, hogy egyálltalán létezik a lány.

Bár nem írják a készítési költség mekkora, végtére is egy helyszínt kellett rendesen felépíteni meg nem sok sztárgázsis szerepel, szóval tippre nem annyira sok, de már hozott 100 millát így szerintem egy ideje a hasznot termeli.

human
írta
2005. 10. 27. 22:46
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.