Orange County: Narancsvidék (a film)

Jack Black és Colin Hanks amint Jack épp olvassa az ifjú író első novelláját
Hirtelen semmi komoly érvet nem tudnék felhozni az Orange County film mellett (aminek semmi köze a sorozathoz!), de nyilván megpróbálom. Szóval konkrétan nem tudom miért, de valahogy jól szórakoztam ezen a 80 percen, a hatalmas bénaságok és borzasztó vég mellett. Jó, valószínűleg nem nézném meg soha többet az életben még egyszer, de akkor is egyszer erősen nézhető (szerintem persze), vagy csak ilyen a hangulatom most.

A sztori röviden, hogy az extrémsportos srác Shaun (Colin Hanks, igen Tom fia, hasonlít is), aki mellesleg osztályelső, élete megváltozik egy könyv hatására, és elhatározza, hogy irány a Stanford, mert a könyv szerzője ott tanít és hát Shaun is író akar lenni. A pontszáma megvan, szóval annyira nem izgul a felvételi miatt, de becsúszik egy kis gikszer, és az ő neve alatt másét küldik el, és így persze nem nyer felvételt. Kis adminisztrációs probléma, gondolnánk, de valahogy nem túlzottan javítható. Hát erről szól a film, hogy megpróbálja mégis.

Aki jó, az Jack Black, aki nagyon béna színészileg az meg a kedves barátnő, úristen milyen arcokat tudott vágni. A soundtrack a 2002-es slágerekkel megtömve szóval tinifilm, amiben csak 1 ürülékes poén van, meg pár dorogos, és pár tényleg vicces. egy 6/10 de mitn írtam, sosem nézném meg még egyszer, meg nem nem túlzottan emlékezetes.

human
írta
2005. 11. 09. 01:55
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.