Doom: A film

Mivel enyhén szólva is az fpseken nőttem fel (és még nem öltem meg senki hahha) így nyilvánvaló, hogy a heti bemutatók közül most a Doom az első amiről írok. Sajnos nem sok jó szavam lehet rá, azonkívül, hogy az fps rész szerintem odacsap, de ennyi. Kivették a poklot és lett helyette génmanipuláció, az is csoda, hogy a marson játszódik egyáltalán. A történet röviden: valami elszabadul egy marsi kutatólaborban és jön a szupertökös mentőosztag. (hivatalos oldal, trailer)

Azért poén a sokak szerint játékprogramozó isten Carmak név használata egy borzasztó monsztára, meg The Rock-ban benne van, hogy a következő nagyon izmos akciósztár legyen (ezt már írtam régebben is), és most is hozza a 2d figurát rendesen. Nem is rajta vérzik a dolog, hanem a többieken, már ha a szinészeket akarom bántani és nem a tipikus cselekményt. A tömegből is kiemelkedik Reaper bénasága, aki tulképp főbb szereplő és nagyon megcsömörlött meg izé katona, ezen kívül kemény is meg jó meg minden. Na persze a színész nincs a helyzet magaslatán, pedig azért annyira nem is kellett volna sokat másznia, mivel ugye egy teljesen agyatlan akciófilmről lenne szó jelen esetben, nem egy mély drámáról.

Nyilván a szűk járatok nem zavartak, meg az állandó sötétség sem, mivel nem vártam mást (azért Doom 1-2-ben volt ám pár nyílt terepes rész, meg halott város), a filmet mégis kb 5/10-re értékelném, és nem javasolt. Még ha valaki érdekel, akkor annyit, hogy 60 millióból készült és msot tart 40 milliónál. Tengerentúli bemutatója okt 21-én volt, szóval kimondhatjuk, hogy bukta. Na persze a dvd-vel pénzüknél lesznek, én nem féltem őket.

human
írta
2005. 11. 10. 19:18
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.