A Part (The Beach): A paradicsomban sajnos Moby szól

Leonardo gyerek ül a Parton a homokban
Mivel a Grimm Testvéreket csak az olcsó napok valamelyikén nézem, úgyhogy írok egy régebbi filmről amit a minap láttam először. Ez pediglen A Part lenne. Nem szaporítom a szót az értékelés előtt: 5/10. Nem is kell végigolvasni rövid sirámomat hehe.

Ott kezdeném, hogy nekem semmi bajom Leonardoval. Nem utálom, nem tartom nagyon nyálasnak se semmi. Danny Boylevel sincs semmi bajom, hogy is lenne olyan filmek után mint például a 28 Days Later. Szóval az alapanyagokkal nem lett volna baj, a film valahogy mégsem működik, nem szórakoztat. Jó, értem, hogy nem olvastam a könyvet ami persze sokkal jobb meg minden, de ha egyszer nem olvastam? Na mindegy.

Ami még fura, hogy tartalom leírásnak szinte mindenhol teljesen mást olvastam mint ami ténylegesen történt. Hadseregről meg menekülésről van bennük szó, egyedül a part stimmel, a tökéletes nem átlagos nyaralóhely, ahova Richard tart, miután a szállodai szobatársa rá hagy örökül egy térképet.

A film a zenékkel is megpróbált menő lenni. A civilizáció és a Part között a segítségükkel ügyesen érzékelteti a különbséget, a városban techno a Parton meg undorító Moby (de megutáltam az évek alatt). Na a rossz értékelést már tudjátok, úgyhogy erről ennyit.

human
írta
2005. 11. 13. 11:44
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.