Sports Night

Ismerős Aaron Sorkin neve? És ha azt mondom Az Elnök Emberei (WW)? Ha semmi nem ugrott be akkor ez a bejegyzés most nem neked szól, viszont ha igen. A lényeg, ez a Sports Night az a show, amit még a WW előtt készített Sorkin, és egy sitcom lenne tulajdonképpen. Igen még nevetés is van, na nem Joey féle konzerv, hanem igazi közönségnek tűnik, akik ráadásul jó pár szerintem hatalmas poénon nem nevetnek.

Na nem hiszem, hogy én olyan marha intelligens vagyok ám, de közönség csak a nagyon nyilvánvaló poénokon kacarászik ebben az esetben (pl az egyik főszereplő megbotlik mert meglát egy szép nőt, ugye milyen vicces). Na persze az egyértelműek mellett van jó pár olyan Sorkinos, amit már a tvtörténelem egyik legintelligensebb showjában megszokhattunk. Jó, nyilván a WW is csak annyira helyezi magát az átlagemberek fölé intelligenciában, amennyire lehetséges úgy, hogy még azért nézettség is legyen. Na de most nem a WW-ről lenne szó.

Szóval a Sports Night vicces, de tényleg. Először kicsit szokni kell a ruhákat meg a frizurákat, mivel elég régi, meg a díszlet háttér is elég rossz, viszont a műsor eszméletlen. Természetesen drámát is becsempészett, mégiscsak egy sportműsor szerkesztőiről van szó, de nem olyan erős azért. Egy két hatalmas vita, szóval tipikus. Sajnos csak 2 évadot élt, bár ha úgy nézzük nem sajnos, mivel így megszületett a WW — ami amúgy jövő héten visszatér az RTL Klubon, bár már nem Sorkin kreálja mivel kilépett a 4. évad után, így már 2 értelmes műsoruk lesz, a másik a Shield –.

human
írta
2005. 11. 15. 13:15
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.