The Brothers Grimm

Na ez is megvolt. Legalábbis az előbbi mondat jutott eszembe tegnap amikor kijöttem a Grimm-ről. Na annyira nem húzom le, mivel elég sok negatív kritikát olvastam róla, így bizony sokkal rosszabra számítottam amikor fizettem, és hát azt a nagyon alacsony lécet át tudták ugrani a tesók szerencsére.
(hivatalos site, trailer)

Azt nem tudom ki írta a forgatókönyvet, de szar. A grimmek kamu szellemvadászattal keresik a pénzüket, de egy nem olyan gyengéd noszogatásra igazi szellembe botlanak, aki fiatal lánykákat rabol el egy gonosz erdő melletti faluból. Nem világbajnok mint mondtam, a színészek közül is csak “te az ott nem Abruzzi a PB-ből” volt érdekes, sőt, Bellucci néni kicsit csalódás is volt mondjuk. Matt hozta a szokásost, nem utálom, a másik Grimmet sztem még sosem láttam, vele sem volt különösen gond. Pont ez a baj az egésszel, a filmre valahogy a teljesen átlagos mozi jelzőt aggatnám, és már megmondtam miért nem húzom le annyira nagyon.

6/10 mert néhol izgultam, bár főleg csak a vége felé, na és hogy boldogan éljünk amíg meg nem halunk. Azért egy Terry gilliamtól többet várna az ember mégiscsak, nem egy ennyire rutinfilmet.

human
írta
2005. 11. 16. 18:38
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.