Sky High

a két nagykorú szüperhős a kiskorú fiával
A legelső amit a Sky High-ról el kell mondani, az mindenképpen az a tény, hogy ez bizony Disney film. Ez tudjátok mit jelent gondolom. Gyerek főszereplők, családi mozidélután vagy este, de a szülők inkább unatkozni fognak mint jól szórakozni. Nagyjából velem is ezen utóbbi történt. Kezdetnek nézzétek meg a trailert.

Arról szól a film, hogy a szuperhősök közöttünk élnek (azta!), megmentik az embereket meg minden, de a sok hőstett közben azért élik az életüket, és ez alatt most a családit értem. Így tehát vannak gyermekeik is, akik szintén szuperhősök lesznek… majd valamikor, de előbb még ki kell járniuk a szuperhős sulit, a Sky High-t. Nem elég, hogy 1) a suliban képességek alapján klikkesítik a gyerekeket (szuperhős vs sidekick) és ezt természetesen meg kell szüntetni hőseinknek, mert a klikkesítés nem jó dolog, de 2) még egy gonosz is le akarja nyomni a föld összes jó hősét, amit szintén szereplőinknek kell megoldani, mert a banba felnőtt hősöket könnyedén lenyomja Royal Pain (ez a gonosz neve).

Amiért mégis ér valamit a film az a szuper szexi Mary Elizabeth Winstead és Kurt Russell, aki nem szuperszexi viszont azok a poénok a legjobbak amikben bennevan. Szóval amellett, hogy néha-néha ásítunk egyet, azért előfordul, hogy estleg olyan poénon nevetünk amiben nincs is Kurt Russell és még szórakoztató is, így egy 6/10 a végső értékelésem.

human
írta
2005. 11. 19. 17:41
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.