Sorozathírek odakintről, csak aktuálban nézőknek ömlesztve, röviden

OK, they’re trapped on an island. Big deal. Why do I care?
Nyilván nem ezt akartam írni, hanem hogy rögtön miután eltejedt a hír, hogy a szexi Catherine Bell beugrik a Threshold-hoz el is kaszálta a showt a network, szia Brannon Braga. Persze amúgy sem volt már a sorozatnak sok esélye így, hogy átkerült keddre. Szerintem az Invasion is csak azért teljesít jól mert a Lost mögött van, amúgy szarna rá mindenki.

Ha már szóba került a Lost, sokan lehúzzák a második évadot, én is untam icipicit, de az utolsó 3 rész szerintem kiba* jó volt. Lost is rövid pihenőre megy decemberben, még a héten lesz új rész aztán legközelebb majd januárban.

Kapja az áldást rendesen a Prison Break is, nem elég, hogy szünetel a sorozat Márciusig (hivatalos közlemény elvileg) mert nem volt neki hely a műsorrendben, de a rajongók nem túlzottan elégedettek a midseason fináléval. Na nem én, az utolsó (13.) rész is odacsapott a padlóhoz. Itt az idő, hogy pótoljátok, amíg nem maradtok le végleg az utóbbi idők legizgalmasabb sorozatáról.

A január amúgy szeritnem angyon kemény lesz. Először is ugye az addig pihenő (héten sem lesz új rész már) Gilmore Girls folytatódik, amit eléggé várok, annyira megszerettem a lányokat. A másik, hogy mindenki kedvenc ügynöke Jack Bauer visszatér, méghozzá 2 nap alatt 4 rész szezonnyitóval uralja be a terepet (erre nincs jobb szó). Nyilván láttátok már az 5. évad teaserjeit, mert én már igen és jujj.

Aztán itt van a Shield is, ami az 5. évadját kezdi, magyar tévén Kemény Zsaruk néven fut, második évad közepénél tart vele az Rtl Klub. Szóval a Shieldbe beugrik Forrest Whitaker (miiiivan?) és még az évad is hosszabb lesz valószínűleg a megszokott 13 résznél. Muszáj lesz behoznom a lemaradásom addigra, mivel ezt a sorozatot jelenleg én is csak az Rtlen követem.

Végül, de nem utolsó sorban, a világ jelenleg legjobb sci-fi sorozata, a Battlestar Galactika is folytatódik januárban. Ennek is mennyire kemény volt már a midseason fináléja, talán ennek volt a legkeményebb, állam leesett.

human
írta
2005. 11. 29. 15:53
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.