Weeds vagy inkább Come on mom, say yes to drugs!


Hogy miképp kell kultsorozatot csinálni? Na nézzük. Erősen rá kell készülni? Nem. Fogni kell egy kicsit őrült témát, például mondjuk anyuka a férje halála után, hogy fenntartsa a luxuslakását fűdílerkedésbe kezd. Ezt nyakon kell önteni pár jó szereplővel, kezdve a szimpatikus főszereplő lánykával akit az elnök emberei óta szeretünk. Akkor még fogni kell kár füves poént, a nem agyoncsépeltek közül, meg némi, vagy annál szükség szerint több, feketehumort, és 10 részen át keverni.

Na így robbantott a Showtime a Weeds sorozattal. Igazából megvan benne az a megfoghatatlan dolog, amit nem lehet erőltetni, csak belekerül a készítés közben valamikor. Én szermély szerint a 3. rész után éreztem, hogy ezaz. Ez kész! Percekig röhögtem a terroristást játszó kissrácon, a vibrátoros és nuncsakus poénokon. Na persze most csak azok értik miről van szó akik nézték, de még nektem sem késő, most álljatok neki amíg könnyen elérhető.

Azt viszont nem hiszem el, hogy az adó aki ezt a már most kultsorozatot rendelte ekkora gyökér, hogy a siteja csak US-ből érhető el. Az imdbnek volt ilyen rossz húzása, hogy a fórumok olvasásához is regisztálni kell. Mire mentetek vele okosak, és a showtime is mire megy vele, hogy nem terjed a sorozat híre rendesen, így kevésbé valószínű, hogy megveszi valami másik országbeli adó. Na persze ami mostanában itthon is szabályozásképp megy nem valószínű, hogy lemehetne országos adón egy ilyen sorozat.

human
írta
2005. 12. 11. 02:11
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Weeds vagy inkább Come on mom, say yes to drugs!” bejegyzéshez

 1. sajna szerintem elegge elszurtak a magyar szinkront, pedig a sorozat onmagaban remek

 2. és Andy hogy a fenébel maradhatott le a képről??? mikor ő a legeredetibb és legállatabb karakter az egész sorozatban?!

 3. winnica: Sztem azért, mert a képet még az elején csinálhatták.
  Szó, mi szó, Andy tarol. Meg Heylia is! Olyan szövege van annak a nőnek!

 4. megneztem az elso ket evadot, a masodik vege fele kezd mar nagyon elrugaszkodni a valosagtol. mar a 2. evead kozepe fele regen halott lett volna a csaj, ha megcsinalta volna azt a par hulyeseget, amit. enek ellenere szorakoztato, humoros tud lenni, ha vkit nem erdekel, hogy drogot arulni az nem ilyen vidam mulatsag. ez egy szorakoztato mesefilm amiben a nagyi tortat sut.

 5. nah én ma fogom elkezdeni és hát úgy felspanoltatok hogy rögtön darálom is egy kövér kettes társaságában,szal remélem jól fogok szórakozni :D

 6. Lesz a sorozatnak 3. évada??? mert a 2évad utolsó epizódjával nem zárták le a történetet. Amugy a 2. évad végére a sorozat A kategóriás vígjátékból átmegy valami B kategóriás akcióba.

 7. Engem nagyon megfogott ez a sorozat, igaz még nem láttam az eddig megjelent összes részt csak 14-et, de ennyi tapasztalattal nyugodtan mondhatom, hogy nagyon jól alakítanak a színészek és Andy egy állat (: És Nancynek szép nagy szexi lábai vannak :P

 8. en is imadom!! legjobb sorozat ami most fut!!!
  de akkor is a legjobb karakter benne az a Doug :)))
  lehalni a dumain!! :)))

 9. Ez a (megkockáztatom) legjobb, legeredetibb vígjátéksori, amit láttam…Komolyan, mikor elkezdik egy szezon vetítését az USA-ban, már másnap remegve várom a jövőheti adagot…:P

 10. a legjobb(: De a magyar szinkront valóban rendesen elkú***k…olyan melléfordítások vannak, hogy fáj:D
  Az abszolút favorit Guillermo…egyszerűen iszonyat szexuális ahogy beszélXD
  És annyira hiányolom Josht az első rész után
  “They’re too young to bleed,
  they’re too young for weed.
  No grass in the field,
  no grass will they yield” imádtam:D

 11. Az eddigi sorozatok elmentek… de ez, a legkirályabb!!!
  Andy meg Doug a best! na meg mindegyik!!! ezt nagyon jól eltalálták, hogy a mindennapi életről is szó van benne, na + minden “más”ról!
  Gratula a sorozat kitalálójának, na meg a szereplőknek is( főképp nekik!) :)

 12. Hatalmas!

  Én..mivel nincs HBO 2 önk ezért, torrentrol szedem az öszes szinkronos részt HD-ben…es most eppen varnam a 4 . évadot..mert nagyon rakattantam..de az meg csak feliratosan van fent…

  és szerintem itt nem a drog a lényeg hanem inkab az ahogy eszt beleolvasszák a Fekete humor világába…van hogy hulyére rohogom magamat…anyira durva…hát igen kezdek kinoni a Jobarátok féle sorozatokból…

  ja amugy ajanlanam meg a Kaliforgia c sorozatot ami szinten nagyon nagy David Duchovny van a Mulder ugynok az X aktakbol..es az deto olyan mint a weeds csak nem a fű van a középontban hanem a sex! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.