No Cure For Cancer (Denis Leary)

dvd borítóOké oké, annyiszor mondtam már, hogy közhely, de egyszerűen semmi vicces nem készül itthon. Hogy ezt miért mondom? Szilveszter és szánalomtenger a képernyőn, már akinek persze. Én csak annyit mondok Stand-up Comedy. Decemberben kaptam rá a stílusra és beszippantott elsőre. Oké, nem a szarokkal kezdtem, hanem az egyik kedvenc sorozatom főszereplője, név szerint Denis Leary, által készített No Cure For Cancer-rel, és ez nyitja meg a standup kategóriát a filmbuzin.

Jó persze, a most tárgyalt darab régebbi, és az újak már nem ennyire szabadszájúak, de egyszerűen az elején levő daltól kezdve (i’m an asshole (klip), előadja Denis Leary) szinte végig nevetni tudtam rajta. Ez az ember őrült, mármint Őrült. De ezt most komolyan mondom. Mindenkinek beszól, és folyamatosan cigizik (ez manapság már nem mehetne szerintem tv-ben) meg iszik végig. Olyan dumákat levág, hogy csak nézek.

Több mint egy éve nem gyújtottam rá, de másnap amikor benn voltam a városban álltam a Deák téren, és metrózás helyett vettem egy doboz cigit aztán elkezdtem gyalogolni. Deáktól Aquincumig jutottam, amíg volt cigi addig az egyikről a másikra gyújtva, a végén 10 centivel a föld fölött sétálva. Hát ez van. Hogy jött ez ide? I’m an asshole és összevissza beszélek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.