Csajos, klikkes, tipikus


Mibe bukkanhat az ember két ünnep között? A már lentebb is említett kedves, romantikus, cukorbeteg filmekbe. Igyekszem elkerülni hatvanadszorra megnézni a Forrest Gumpot, mert legyen bármilyen jó is, azért ne azzal szúrják már ki a szemem – megint. Így hát nem volt más, mint hugaimtól elcsórt DVD-t megnézni: Bajos csajok (trailer)

Igazából akkor ültem le elé, amikor a Scrubsból jól ismert gondnokot megláttam a filmben. Egy afrikában élt (amúgy fehér) csaj, aki addig magántanárnál tanult, hirtelen belecsöppen a klikkes gimis életbe. Hát mi ez, ha nem tökéletes alap egy jó délutáni mozihoz? A csajra hamar ráteszi a kezét az iskola imádott-rettegett női szindikátusa, akik beképzeltek, divatosak, szépek és buták, legalábbis a vezetőjüket kivéve. A csajra ráteszi a mancsát a lányok ellen küzdő másik banda is, aztán jön a kettősügynökösködés, önmaga keresése és persze a folyamatos analógia a gimis élet és a vadon majmai között.

Ami még érdekesebb, hogy a lány csapat “főnöke” (Regina, a képen balról a második) úgy néz ki, mint egy érett 16-17éves, az IMDB szerint meg idén lesz 30. Ez elég mókás. Rajta kívül még a főszereplő csajszi (Cady) is elég jól néz ki: vörös haj, kék (zöld?) szemek, stb, és az egész film jól össze van rakva. Nem olyan tipikus, akad benne elég jó karakter is (a tanár), és hát egyszer nézhető. Imdb-n 7/10-et kapott.

ezagyerek
írta
2006. 01. 01. 21:33
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.