Scrubs 5. évad premier

J.D. és Dr. Cox ugyanolyan ruhában a pultnál áll
Minden nehézség ellenére is visszatért végül a világ legjobb sitcomja. Az NBC próbálja kinyírni, Januárra tolta a premierjét, mostohagyerekként kezeli amit a színészek is szóvátesznek néhanapján (Firefly, anyone?). Mégis, ez az első 2 rész nézettségben is lenyomta Joey-t úgy tűnik, azt mégis jobban dédelgetik. Hiába na, az NBC megőrült.

Szerencsére a csapat nem, és a visszatérésük a képernyőre is jól sikerült, legalábbis én személy szerint végigkacarásztam a leadott 2 részt. Nemtom mit írjak még, nézzétek mert jó és kész. Na persze nem olyan humor mint mondjuk egy Joey (aminél nézettebb is a Scrubs), mivel itt mernek komolyab témákhoz is nyúlni, és még esetleg egy két kósza gondolatot is szül pár ember agyában egyik másik rész, ja és nagyon emberi, kötelező darab. A vicces 20 perces sorozatok toplistájának élén már jó ideje ez székel nálam, még ha a második helyen tolongás is van.

Még 1 kérdésem lenne, miért nem hdtv-ben adják. De komolyan. Minden szart abban adnak már, de ezt neeem, biztos fájna nekik. And while almost all network TV dramas and comedies are in HDTV, you might find that your favorite show (Scrubs, anyone?) is still stuck in standard-definition limbo.

human
írta
2006. 01. 04. 18:17
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.