Four Kings

a 4 jóbarát egy konyhában
Az a helyzet, hogy indult ez a sorozat itten, és a tavalyi év egyik legaranyosabb sitcomjából (Committed) szerepel benne a csávó Josh Cooke (ott Nate volt), meg ittvan még Seth Green akit komolyabban legutóbb a Without a Paddleben láthattunk (valami írtam róla izé). A lényeg, hogy egy deka eredeti ötletet sem láthattam ebben a 20 percben amíg a sorozat tartott. De tényleg.

4 jóbarát New Yorkban, az egyiknek meghal a nagyanyja és ráhagyja a bazinagy házát ezért megkéri a gyerekkori jóbarátjait, hogy költözzenek már össze vele. Így ránézésre sem izgalmas, de akkor még egyszer mondom: 4 srác a főszereplő és nulla csaj, hú de vicces csajozós sokfélreértéses semmi néz ki ebből, pedig én még a Freddie-t is tudom nézni, ami már teljesítmény.

Akkor az alapszitun el is vérzett a sorozat, pedig a legfinomabb részeket még nem is mondtam, a halálgyenge Will and Grace (bocs a rajongóktól, de szar amit néznek) és Twins szériák alkotói segítették ki az NBC-t, hogy amíg a gyenge nézettségű Joey pihen addig se legyen az adó gagyi sitcom nélkül (bár a Joey-t azért valamennyire szeretem). Azért nem hordom le az adót valójában, mert Earl és Scrubs is náluk megy, de ennyi amit idén eddig fel tudtak mutatni, azért a Book of Danielt is be fogom próbálni tőlük.

human
írta
2006. 01. 06. 10:58
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.